Våra behandlingar

Vi hjälper dig att välja rätt behandling för dina behov

Terapeutisk massage/idrottsmassage

Djupgående och behandlande massage. Terapeuten masserar, behandlar spända punkter i muskulaturen (triggerpunkter), stretchar och töjer. Behandlingen anpassas efter varje kunds aktuella behov. Hjälper mot trötta, spända och värkande muskler. Kan lindra tillstånd som nackspärr, spänningshuvudvärk, ryggskott, tennisarmbåge eller musarm. Populär bland kontorsarbetarna. Massagen är också extra bra för den som tränar eftersom den ökar rörligheten, snabbar på återhämtningen och förebygger skador.

Klassisk svensk massage

Den svenska klassiska massagen är känd över hela världen. Massagen är en djupgående behandling som löser upp spänningar i kroppen, förbättrar blodcirkulationen och samtidigt ger avslappning. Terapeuten använder olika grepp och tekniker som strykningar, knådningar och tryck. Passar de flesta kunder. 

Varma stenar/hotstone massage

Massage och behandling med varma lavastenar. Stenarna placeras på olika ställen för att uppnå värme och avslappning. Terapeuten använder också stenarna att massera med. Musklerna slappnar av genom värmen som sprids av lavastenarna, samtidigt som huden stimuleras av lavastenarnas mineraler. Passar extra bra för dig som är frusen eller stel. Välj mellan avslappnande eller terapeutisk massage tillsammans med de varma lavastenarna.

Gravidmassage

Massage anpassad efter den gravida kvinnans behov. Kunden får möjlighet att ligga på mage genom en speciell kudde som avlastar trycket mot kroppens framsida. Kunden kan också ligga på sidan. Hjälper mot värk, trötthetskänsla och svullnad i kroppen. Minskar oro, depressiva symptom och stress. Passar gravida mellan vecka 13-42. Massage på gravidkudde kan också ske postpartum på grund av känsliga bröst vid amning eller kejsarsnittsärr.

Anti-stress massage

Stress kan orsaka spänningar i koppen. Massagen inriktar sig på att lösa upp spänningarna genom att behandla speciella stresspunkter i kroppen där stress kan orsaka spänningar. Hela kroppen behandlas men med extra uppmärksamhet riktad till axlar, nacke, huvud och fötter. Passar extra bra för dig med spänd nacke och axlar eller huvudvärk.

Avslappnande massage

Massagen fokuserar på att hjälpa kunden att nå maximal avslappning. Terapeuten använder grepp och tekniker som knådningar, strykningar och tryck. Massagen ökar avslappningen genom lättare tryck och lugnt tempo. Behandlingen skiljer sig mot andra massagebehandlingar genom att inte vara djupgående eller behandla punkter som ger smärtupplevelse.

Ryggmassage

Fokus på överkroppen där dina muskler arbetas igenom och mjukas upp. Släpper värk och spänningar. Massagen anpassas efter din individuella behov och kan därför vara exempelvis terapeutisk eller avslappnande, beroende på vad just du föredrar eller har för behov.  Passar dig som snabbt vill lindra ryggbesvär eller unna dig en genomarbetning av ryggen på vägen hem från arbetet, eller mitt varför inte mitt under arbetsdagen?

Företagsmassage

Massageterapeuten erbjuder massage på er arbetsplats. Är ni minst tre personer på arbetsplatsen som vill boka massage kan vi komma till er. Kontakta oss för mer information.

Djungelmassage

Barnmassage anpassad för barn mellan 5-10 år. De barn som vill kan också få en resa in i Amazonas spännande värld. Detta är vårt unika koncept där barnet får uppleva Amazonas vilda djur och natur i en lekfull massage. Varje barn får en egen interaktiv resa berättad av Sam. En vuxen kan självklart vara med i rummet.


Innan din massagebehandling

Vi finns i fräscha, ljusa lokaler som vi delar med ProSkin Stockholm, tillsammans med andra företag som Laserverket, Brows by Susan och LashesbyJ. Ring på klockan vid dörren så tar vi emot dig. Slå dig sedan ned i receptionen så hämtas du av din terapeut. Du klär av och på dig i enrum, men behåller underkläderna på. Under behandlingen täcks den del av kroppen som inte masseras av handdukar. Berätta hur du mår och vad du önskar så utformar terapeuten behandlingen efter dig och din dagsform. Du tillfrågas om trycket under behandlingen, så att det varken blir för hård eller för mjuk massage.
Efter behandlingen är det normalt att känna sig trött eller törstig. Vila i vår reception där du får vatten och fika tills du är redo att lämna lokalen. Vi rekommenderar att du ombokar din behandling om du känner dig förkyld eller har feber. Undvik att äta en stor måltid innan din behandling.