Om oss

Bakom Amazonía massageterapi står Sam Medina som utbildade sig till medicinsk massageterapeut på Axelssons Gymnastiska Institut i Stockholm år 2013. Men intresset för massage väcktes redan i ungdomen i Bolivia, bland annat under universitetsstudierna i anatomi och genom arbete som massör under en tid i Brasilien. Därefter följde några år av turnerande i Latinamerika som trummis och arbete med möbelsnickeri innan Sam satsade på massagen igen. Efter mer än fem års arbete på det populära Day Spa på Östermalm valde Sam att starta eget. Genom åren har Sam masserat allt från svenska kändisar till pensionärer med värk i kroppen. Många kunder berättade att de hade svårt att hitta duktiga och engagerade terapeuter, men att de hittade vad de sökte efter hos Sam.

I sitt eget företag, Amazonía massageterapi, fokuserar Sam på terapeutisk, djupgående och behandlande massage. I Sverige har många människor stela muskler och värk i koppen, bland annat på grund av stress och det kalla klimatet, då kan den här typen av massage hjälpa. 

Sams vision som massageterapeut är att förändra varje kunds liv, så att kunden blir av med de besvär hen upplever, som till exempel stelhet, värk eller stresskänsla. 

Amazonía betyder Amazonas på spanska. Sam valde namnet eftersom han kommer från den amazoniska delen av Bolivia.  Därför kan också barn få ta del av vårt unika koncept Djungelmassage.

Välkommen in i värmen!