Kundreferenser

Tobias O

grundare av Day Spa och tidigare chef

"Sam är både en fantastisk duktig massör och en fantastisk människa. Jag har arbetat med honom i sex år och det var en underbar upplevelse. Hans lista på mycket nöjda kunder kan göras lång. Han behärskar alla möjliga typer av utmaningar, alltifrån långvariga problem till tillfälliga som till exempel graviditetsrelaterade. Han är en dedikerad och lojal person. Han har blivit en god vän. Jag kan varmt rekommendera Sam till gamla och nya kunder. "

Ylva


"Jag kan verkligen rekommendera alla som tvekar att boka en massage att testa! Sam har rejäl kraft i massagen, unika grepp och kontinuitet under behandlingen. Hans varma händer är både kraftfulla och känsliga. Jag känner mig alltid totalt genomarbetad efter en massage, och han masserar med omtanke och närvaro. Jag vill alltid ha 85 min behandling eftersom jag inte vill att behandlingen ska ta slut!"

Olle

Pensionär

"Varma, mjuka och starka händer som vet vad dom gör. Det var kontentan av min upplevelse när jag fick massage av Sam på Amazonia. Respektfull, lyhörd och professionell är ord som beskriver Sams bemötande. Härligt för både kropp och huvud!"

Veronica


"Fantastisk massage! Har gått till många olika, men Sam har verkligen det där lilla extra! Kan verkligen rekommendera honom."

Berit

Pensionär

"Jag valde massage med varma stenar. Måste få säga att det var en av dom absolut bästa massage jag tagit. Härliga händer som masserade på djupet. Ett välbefinnande efteråt som varar länge. Återkommer nästa gång jag besöker Stockholm."

Claudia

Kurator/psykoterapeut

"Mår fortfarande så bra i kroppen efter en härlig och effektiv klassisk massage hos Sam! Hans inkännande händer löste upp en massa spänningar i mina kontorsaxlar. Benen fick sig också en välbehövlig knådning sen kunde jag flyga fram på trailvarvet några dagar senare. Armarna hade också fått vingar efter Sams varsamma töjning. Rekommenderar Sam varmt och ska prova Hot Stone massage nästa gång jag kommer till Stockholm."

Matilda


"Världens bästa massör!"